Om Blommegården

Blommegården er en handelsvirksomhed med mange kompetencer og med bæredygtighed i fokus.
Indehaver Michael Høgh arbejder tildagligt med ventilation og klimaanlæg som hovedbeskæftigelse, og driver samtidig Blommegården ved siden af. Michael har mange års erfaring med bæredygtig handel og livsstil. Og helt fra begyndelsen i 2011 har produkter indenfor bæredygtighed og selvforsyning været virksomhedens fokus område.
 
Virksomhedens navn stammer helt simpelt fra Blommegården i Uldum som den tildagligt drives fra. Gården er en gammel hesteejendom fra år 1860, som er blevet moderniseret flere gange siden første spadestik. I dag er hele staldbygningen på godt 200 kvm udnyttet som lager, kontor og værksted. Mens stuehuset fortsat benyttes til privat bolig. Blommegården er selvforsynende på brænde, kartofler, grøntsager, bær, frugter, æg og fjerkræ. Hønsene tager sig gladeligt af køkkenresterne og gården opvarmes bæredygtigt med varmepumper og brændeovn.
 
Blommegården´s vision er at drive så bæredygtig en virksomhed som muligt. Og dermed bidrage til en bedre fremtid for de næste generationer.
 
Med venlig hilsen
Michael Høgh

 


Tag et kig rundt på Blommegården her